2 6 opacity
 • E-interiör – vi inreder kontor, hotell, hem och offentliga miljöer. Allt från hela konceptinredningar till mindre inredningslösningar.
  Slideshow
 • Låt oss inreda ditt kontor.
  Slideshow
 • Identitetsskapande inredning med stil, design och funktion.
  Slideshow
 • No job is boring as long as you have the right equipment.
  Slideshow

Vårt arbetssätt

För oss är varje kund unik och ger oss en utmaning att visa vår kompetens.

En lösning som stärker er organisation och företagsindentitet

När vi får ett uppdrag av Er utgår vi från Era intentioner och just Er verksamhet samt den profil som Ert företag vill skapa. Till detta lägger vi vår mångåriga kunskap och vår erfarenhet. Tillsammans bestämmer vi inriktning och profilering.

Genom att analysera och identifiera Ert företags kärnvärden och struktur, skapar vi en lösning som på bästa sätt skall stärka Er organisation och företagsidentitet.

Olika typer av projekt

Vi arbetar med både stora som små projekt, från komplettering av befintlig inredning till kompletta helhetslösningar inom kontors-, hotell- och restaurangmiljöer samt privatinredning.
Vi ombesörjer gärna förmedling av kontakt med arkitektkontor, specialsnickerier m.fl. som vi samarbetar med för att ge Er en hög servicegrad.

Trygghet med erfarna montörer

Våra montörer har lång erfarenhet av alla våra leverantörers produktutbud vilket ger Er trygghet och säkerställer kvalitén.

Totallösningar

Om Du så önskar erbjuder vi en totallösning med planritningar, 3D visualisering av arbetsplatser, collage med val av möbler, mattor, belysning, gardiner och utsmyckning. Vi arbetar både i team och enskilt, där vi inför varje projekt sammanställer våra kompetensområden för att ge Dig den bästa lösningen ifrån Ert företags behov.

Skapa god arbetsmiljö

Fler företag inser vikten av att behålla duktiga medarbetare och vad rätt utformad arbetsmiljö kan göra för att attrahera kompetent personal och för att skapa ökad trivsel. Trender på marknaden visar att duktiga medarbetare ställer andra krav på arbetsplatsen gentemot tidigare. Att som medarbetare ”känna” tillhörighet och identitet i det företag man arbetar är en av dagens viktigaste ”känslor” vid val av arbete. Med detta som en av våra utgångspunkter, ser vi till att med Er ta fram rätt förutsättningar för att skapa en interiör som stärker Ert företags identitet och upplevelsen av den profil Ni vill förmedla till Era kunder.

Identitetsskapande arbetsplatsmiljöer är ett strategiskt verktyg för att öka effektiviteten, individuella prestationer, positionering och ge utrymme för nyskapande.