2 6 opacity
 • E-interiör – vi inreder kontor, hotell, och offentliga miljöer. Allt från hela konceptinredningar till mindre inredningslösningar.
  Slideshow
 • Identitetsskapande inredning med stil, design och funktion.
  Slideshow
 • Offentliga miljöer med karaktär
  Slideshow
 • Låt oss inreda ditt kontor
  Slideshow
 • Kontakta oss så hjälper vi dig
  Slideshow

Olika typer av projekt

Vi arbetar med både stora som små projekt, från komplettering av befintlig inredning till kompletta helhetslösningar inom kontors-, hotell- restaurang- och offentliga miljöer.


Vårt arbetssätt

När vi får ett uppdrag av er utgår vi från era förutsättningar, behov och er verksamhet samt den profil som ert företag vill skapa. Med vår mångåriga kunskap och erfarenhet bestämmer vi tillsammans med er inriktning och profilering. Genom att analysera och identifiera ert företags kärnvärden och struktur, skapar vi en lösning som på bästa sätt skall stärka er organisation och företagsidentitet.

Vi erbjuder totallösningar av arbetsplatser, möbleringsritningar, collage med val av möbler, mattor, belysning, gardiner och utsmyckning. Vi arbetar både i team och enskilt, där vi inför varje projekt sammanställer våra kompetensområden för att ge dig den bästa lösningen ifrån ert företags behov.


Totallösningar

Till vår hjälp har vi specialsnickerier, sömmerskor, m.fl. som vi samarbetar med för att kunna ge en en heltäckande service.


Trygghet med erfarna montörer

Våra montörer har lång erfarenhet av alla våra leverantörers produktutbud vilket ger er trygghet och säkerställer kvalitén.